Bestuur

Helaas, we kunnen niet verder……

Het bestuur heeft besloten om het Panoramadoek met het Friese Landschap van Stemmingen (voorlopig) niet te exposeren in het Adverium in Drachten in de komende wintermaanden.

 

De maatregelen rondom corona en de zorgen waren te groot en te belastend. Daar waar we juist zoveel mogelijk mensen wilden betrekken bij ons project waren we steeds meer aan het beperken. Het bestuur beraadt zich momenteel op hoe nu verder te gaan.

Nadere berichtgeving komt op deze website www.panoramafriesland.nl. Maar u kunt ons ook bereiken via email en telefoon.

We betreuren het dat onze mooie en bijzondere plan geen doorgang kan vinden op dit moment. We hadden geschiedenis geschreven met ons project door kunst, educatie, zingeving en psychiatrie met elkaar te verbinden.

Het was plezierig samen werken met al onze partners, het Adverium, het museum Dr8888, restaurant Puik, Mind-Up, de fietsenwerkplaats, de bibliotheek, de Sluisfabriek en de Gemeente Smallingerland. En we waren heel blij met de bijdragen van de fondsen die waren toegezegd (zie sponsoren).

Graag maken we van deze gelegenheid ook gebruik om jullie te attenderen op de expositie die start op 7 november in het museum Dr8888: Waanzinnig! Het buitengewone leven van Klaas Koopmans. Hij was kunstschilder en is in zijn leven een aantal keren opgenomen geweest in de psychiatrie.

Bij deze expositie is er ook een ruimte ingericht waar ruim 60 mensen van ons project aan mee doen. Bovendien kan de bezoeker de film zien waarin 30 deelnemers openhartig vertellen over de zin en betekenis van het samenwerken aan het Panoramadoek in 2018.

Wel even reserveren! Op: https://www.museumdrachten.nl. En toch nog een vleugje Panorama met boodschap.

We wensen een ieder een goede gezondheid , een niet te snel oordeel, begrip voor anders-zijn, en veel inspiratie .


Het bestuur van de Stichting Panorama InsideOUT Fryslân