Projecten

Van Panoramadoek tot tas

Dinsdag 28 december is er in de Sluisfabriek in Drachten een begin gemaakt met het maken van de tassen van het Panorama. Het is nu opgedeeld in de oorspronkelijke stukken zoals die van de Mind-Up Marshallweg Leeuwarden en bv Atelier Stukje bij Beetje.
Het Fries Landschap van Stemmingen , het InsideOUT Panorama wordt straks gedragen in de hele provincie. Het gaat uiteindelijk terug naar de eigenaren. Zij die schilderden; de Panoramisten. Ook artistiek leider Baukje krijgt haar stuk; de boom in Franeker.
De verspreiding van de tasjes gaat nog wel even duren. Eerst wordt er nog gekeken welke tassen er mogelijk zijn en er wordt een ontwerp bedacht.
Dan gaan de verschillende werkplaatsen ermee aan de slag.
We hebben geen haast. Het resultaat is het belangrijkste.
Wordt vervolgd…


Author